Investeren in een telecommunicatiesysteem vereist inzicht in zakelijke communicatiebehoeften. Bedrijven moeten vandaag in staat zijn om effectief te communiceren - maar ook klaar zijn voor de eisen die men morgen aan de communicatie stelt. Panasonic combineert de voordelen van traditionele telecommunicatie met die van IP technologie, waarmee het een ongekende functionaliteit en flexibiliteit biedt voor al uw zakelijke behoeften. Vandaag èn in de toekomst.

Maakt communicatie makkelijk
Panasonic''s digitale telefoons zijn stijlvol, efficiënt, intuïtief en betrouwbaar. De telefoons zijn uitgerust met een duidelijk leesbaar LCD display, een overzichtelijke Berichten-/Belindicatielamp, Navigatietoetsen voor snelle en eenvoudige bediening, in vier stappen verstelbare hoek voor eenvoudig gebruik en een optionele USB module die een eenvoudige plug-n-play verbinding met een PC mogelijk maakt.


Een ontwerp klaar voor de toekomst
De IP-Enabled TDA PBX is een communicatiemiddel ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien. Deze eenvoudig te upgraden centrale is klaar voor gebruik met IP-netlijnen, IP-telefoons, IP camera''s, op IP gebaseerde CTI en andere nieuwe apparaten die in de nabije toekomst zullen verschijnen.


Kostenbesparende Prestatie
Panasonic heeft een uitgekiende balans bereikt met de nieuwste PSTN en IP technologieën in de IP-Enabled TDA PBX. Ervaar de voordelen van de volgende technologieën om kosteneffectieve, moeiteloze en betrouwbare multi-site-voice oplossingen te bouwen, gebaseerd op de meest voordelige bel-routes:
- QSIG*
- Voice over Internet Protocol (VoIP)
- Least Cost Routing (LCR)
* QSIG is een industriestandaard voor het digitale netwerkprotocol.

Informatie
Voor een vrijblijvende afspaak kunt u mailen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.